Canço oficial de la travessa

La travessa a Google Maps


Ver Travessa del pirineu en un mapa más grande

dijous, 31 de març del 2011

«els tranquils» contra l'atac dels clons [4]

S'hauria de ser imbècil per creure que no podrem reiniciar el sistema. Ens han clonat la realitat i hem caigut en braços del fals bessó. Per fortuna, tenim clar que tota paradoxa espai-temporal té una rebotiga i avui hem d'enxampar al botiguer.

Mentrestant, l'Ederià té la mirada perduda vers l'horitzó d'aquesta estora gris, i fa rodolar una cosa allargada entre les seves extremitats prènsils... ah! és l'inhalador de fums que el tranquil·litza! Li faig un smile :-) per fer-li entendre que jo tampoc no m'amoïno.

Suposant que en tingués, el miro directament als ulls, quan de sobte, tenim un encontre telepàtic --com si fossim germans--, i la lletra d'una cançó que ens humiteja els ulls (suposant que en tinguessim) ens perfora el timpà a l'ensems... «ara tu digue'm que és veritat, digue'm que no potser que això també sigui mentida, diu que et transporta a un altre planeta, t'inflama el cor amb mil somriures i del cel fa caure espurnes d'or per cada moment que tornes a viure»

A l'ensems també, rebem un comunicació pel canal 5M5... «M15H1MA, M15H1MA, M15H1MA» ...és el ciborg que juga amb nosaltres fent veure que ens endevina els pensaments!

Maleït Karma! que diria el jove no tan jove. Hem de posar fi a aquesta realitat simulada, però sense aixecar sospites entre els éssers que poblen la metàfora. Convenim amb l'Ederià que ens cal establir unes busques temporals pròpies sense interferir en el fus horari actual... després d'unes quantes cabrioles neuronals, arribem a una conclusió: farem servir l'hora Swatch i ens sincronitzarem a @999, només tindrem vint-i-cinc unitats de temps per resoldre la paradoxa.

Perfectament a l'hora, enfilem l'estora gris amb els vehicles AP1 en direcció al seu horitzó. Encara no entenem per a que serveix aquesta gran tallarina. El que si entenem és que cap dels nostres suports de navegació ens serveix. Ni planisferis, ni giroscopis, ni el gran algorisme de la teoria comparada del relleu. Si d'aparells es tracta, només ens podem refiar de l'excèntric TH:1:RAYA, el nostre ciborg de motxilla.

Un tros enllà veiem uns éssers que s'ho fan amb la tallarina, l'amanyaguen, la pentinen, ara somriuen i tot seguit alteren l'èter amb unes interferències traduïbles a l'orella del ciborg: «BonCourage» ...quina collonada (penso). L'éter s'estabilitza de nou i el silenci es trenca altra volta pel pas d'uns artefactes empesos per quatre zeros tous. No hi ha més activitat fora de la tallarina i sols els artefactes que van i venen cap a l'horitzó trenquen l'harmonia de la metàfora.

En aquesta absurda situació TH:1:RAYA ens mastega alguna cosa: «A1:TO:STOP, A1:TO:STOP, A1:TO:STOP» --si he entès bé al ciborg, preten que brandem el POL zeta E, un cop i un altre? (diu l'Ederià). Dit i fet, ho fem uns quants cops davant dels artefactes, fins que un se'ns atura com per art de màgia.

(diari de bord)
El Selenita i el seu amic Ederià són dins una màquina que crema barrils de Brent mentre es mou atàvicament en horitzontal per sobre la tallarina erma i gris. Els guien dos éssers, habitants de la metàfora, que fan girar un cèrcol, ara a l'esquerra, ara a la dreta, fins que s'aturen i queden novament d'empeus arran la tallarina. El ciborg salva el protocol i els espeta: «A10:SI:A1» i funciona!

Els han deixat davant un castell, travessen el fossat i quan els números discrets de l'Swatch marquen les @011, un Templer incorrupte els barra el pas. Aquest Charlton Heston, d'almenys dos metres, enfundat amb l'elm, cota i escut, els pregunta amb DolbyStereo:

StarTrek o StarWars? Coma de Bacivers o Serra de Bacivers? Manel o els Amics de les Arts? Matutano o l'Alemany? estudies o treballes? Coll Mitjà o Coll de Mentet? Mac o PC? Carançà o cara enllà? Ying o Yang? anem o venim? To Be Or Not To Be?

Com si els tinguessin, l'Ederià i el Selenita es miren als ulls un cop més. Ells s'haurien estimat més trobar-se amb un Forat de Cuc o una Porta Estel·lar per on esquitllar aquest món beneit. Però no, hauran de respondre onze preguntes binàries a un guerrer metafòric, si es que volen tornar a caseta. (continuarà...)


[1] http://duestraces-25anys.blogspot.com/2011/03/els-tranquils-contra-latac-dels-clons-1.html
[2] http://duestraces-25anys.blogspot.com/2011/03/els-tranquils-contra-latac-dels-clons-2.html
[3] http://duestraces-25anys.blogspot.com/2011/03/els-tranquils-contra-latac-dels-clons-3.html
[i5] http://duestraces-25anys.blogspot.com/2011/04/els-tranquils-contra-latac-dels-clons.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada