Canço oficial de la travessa

La travessa a Google Maps


Ver Travessa del pirineu en un mapa más grande

dimecres, 2 de març del 2011

Etapa 24: una altra història per explicar

A un quart de vuit d'aquesta tarda hem rebut una trucada (per telèfon de butxaca convencional) del Carles Abad que, tot caminant, ha anat explicant el què han fet avui i on acabarien d'aquí a una estona.
Aquí teniu el petit reportatge de "El temps de neu de la Travessa de les Dues-Traces" emès pel traçaire Carles Abad:
Ara mateix estem baixant caminant amb en Bernat Abad i en Pau Alegre cap a Sahún (fent el relleu a la resta de travessaires que, atenció!, ara a part de Mestres duen una Metgessa!), venim de la pista de la serra de Chia i que baixa del coll de Sahún. Ha estat aquí on hem enllaçat amb el travessaires, aquest migdia, quan hem desfet el camí a l'inrevés per anar-los a trobar. Abans, hem hagut de deixar el cotxe per una congesta de neu i, un cop al coll, els hem rellevat. Els travessaires han agafat el nostre cotxe i han baixat a Sahún amb els *pianos* i cercaran lloc per anar a dormir. Encara se n'ha de parlar, però és probable que demà optem per la solució apuntada pel Xavi Daví i la Fina on, en comptes de continuar cap a Llanos de l'Hospital de Benasc i La Renclusa (degut al risc d'allaus i mal temps), tirem cap a Cerler, Ampriu, coll de Basibé, bordes de Siscarri, coll de Les Salines, poble d'Aneto i d'aquí cap a Conangles. Segurament, aquesta etapa s'haurà d'escapçar en dos trossos perquè Sahún ens queda molt per sota de Benasc. Demà seguirem informant.
Us esperem demà, aquí al bloc "Travessa del Pirineu de mar a mar", per donar-vos més informació actualitzada de "El temps de neu de la Travessa de les Dues-Traces". Moltes gràcies per la vostra atenció. Bona nit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada