Canço oficial de la travessa

La travessa a Google Maps


Ver Travessa del pirineu en un mapa más grande

diumenge, 27 de febrer del 2011

Un nou relleu - 21a i 22a Etapes

Ahir dissabte els expedicionaris van arribar a Piau Engaly. El grup es va dividir, dos d'ells van tirar enrere degut a uns problemes tècnics i una petita expedició dels logistes els va anar a recollir a Gedre.
El relleu va baixar esquiant fins a Aragnouet i caminant fins a Parzan. El sopar el van fer tots junts. Avui diumenge s'intentarà arribar a Viados. Els nous traçaires han deixat de ser "Els Mestres" i busquen nom. Són el Joan Clofent, l'Enri i la Mont. S'accepten propostes al blog.


Esperem notícies d'avui diumenge.


Avui, tot i les males previsions metereològiques, els logistes han acompanyat els travessaires fins al coll Paso d'es Caballos. Han sortit nevant però, després semblava més aviat rufa deguda al fort vent, la senyera s'ha fet un fart d'onejar. Al coll el vent era molt fort, s'han refugiat tots en una cabana per reposar forces i per despedir-se dels tres travessaires que han baixat direcció a Viadós, els acompanyants han baixat de tornada cap a Parzan.

Demà tenen previst anar de Viadòs a Estòs, allà s'han de trobar amb dos travessaires més, el Pau i el Narcís.

Aquest cop les adversitats meteorològiques no han pogut amb l'impetu del traçaires.

Esperem més notícies des del Thuraya.

Webcam de Viadós: http://www.alberguesyrefugiosdearagon.com/webcam.php?id=2

2 comentaris:

  1. Tot i la baixa d'algun dels mestres, per a mi segueix sent el grup de "Els Mestres", dues per professió i un com a eminència de la muntanya.

    ResponElimina
  2. Del tot d'acord amb l'Ignasi. Jo que tindré la sort de gaudir de la seva companyia com alumne, proposo que oficialment sigui el grup dels "Mestres"

    ResponElimina