Canço oficial de la travessa

La travessa a Google Maps


Ver Travessa del pirineu en un mapa más grande

dilluns, 21 de març del 2011

41a Etapa - Els Tranquils no ens decepcionen

L'equip d'avui (Marc Antoni, Riki) han fet números per a superar l'equip dels DesBiados, aquí teniu la seva aventura d'avui:

Surten de Vallter i pugen el pic de la Dona "Hòstia, això serà molt curt", han dit ...aquesta frase em sóna, i segur que a molts dels que heu estat fent la travessa també, recordeu quantes vegades l'hem dit? I com s'ha acabat l'etapa, després de dir aquesta frase? Potser de fosc? O gairebé? Bé, doncs no cal dir res més...

Bé, ens havíem quedat al pic de la Dona ...resulta que la cara Nord, per on volien baixar estava glaçada, així que s'han tirat un pèl més a l'esquerra. Allí han trobat prou bona neu i han anat baixant fins la Cabana de l'Alemany. Tot perfecte i sobre el pla previst, fins que una mica més avall han trobat un cartell: "Refugi de Carançà 40 min.".
Cullons! Què passa aquí? Es veu que han anat tant a l'esquerra, tant a l'esquerra, que han anat a parar a la Vall de Carançà! I la suposada Cabana dels Alemanys, resulta que era (mirat sobre el mapa) la Cabana Matutano.

"I ara que fem?" han dit...doncs avall que fa baixada, es veu que cap dels dos coneixia les Gorges de Carançà. I a Fe de Déu que aquells pont tibetans i cadenes deuen haver sigut divertits, amb els esquís a l'esquena!

Una parella d'alemanys els ha portat fins a Toès i Entrevalls  (això de trobar alemanys deu haver estat per compensar el fet de no haver trobat la cabana). Allí, els dos cracks han fet unes birres al bar (les patates ja se les havien pres a la cabana, que donat el nom devia estar ple de bosses) i han agafat un taxi. A hores d'ara deuen estar arribant a Mentet.
Ahir els vam batejar com "Els tranquils", però s'accepten nous noms ...Els Depistats? Els Matutanos?

La travessa continua amb vida pròpia, passant per llocs inesperats i desconeguts ...esperem amb ganes la seva crònica de demà!


2 comentaris:

  1. Aquests potser si que son els DesViados (ara amb V)

    ResponElimina
  2. Quines coses que us pasen, nois!!!
    A veure on us trobem a la propera...

    ResponElimina