Canço oficial de la travessa

La travessa a Google Maps


Ver Travessa del pirineu en un mapa más grande

dilluns, 21 de febrer del 2011

Els Joves van per feina - 17a Etapa

Han escrit un sms des de la Bretxa de Roland!!! Diuen que tot molt bé. Diuen que està tot "increïble!" i que baixen cap a Góriz! Està una mica carregat de neu i veuen apropar-se núvols amenaçadors. A veure com evoluciona el tema!

Coneixent-los segur que saluden a la càmera!!!   Webcam Goriz

Avui tenim informació de la travessa per dos canals… anem a pams:

A Solsona s’ha fet el relleu del Thuraya, Els matarrucs (o sigui el Melet i l'Ignasi segons el nostre contacte de Solsona) acaben de marxar rumb a Pineta on passaran la nit. Demà parlaran amb el guarda i en funció de com estigui el tema, si la ruta per la Sierra de la Custodia, sense fer el flanqueig, és segura i els altres no es mouen del refugi aniran a Torla per pujar a Góriz per Soaso. Abans de pujar ens diran quelcom.

Hem trucat a Góriz i hem parlat amb els travessaires joves (sembla que no estan gens avorrits aquests... es sentia un xivarri al telèfon que tela... quina enveja). Ens han dit que el flanqueig d'ahir se'ls va fer una mica dur i que van arribar a Serradets, obrint traça, a les 6 de la tarda. La nit va ser plàcida amb mínima de 2ºC al refugi. Avui han arribat a Goriz en 5 hores, la darrera sota una bona nevada. Ara ja havien caigut 25 cm. de neu nova. La previsió de demà és dolenta amb molt vent. Els guardes i un guia els han recomanat de no sortir.
S'estan plantejant de fer un dia de pànxing al refugi. 

1 comentari:

  1. Ei, Joves. Alerta que la meteo avisa de temporal de nord-oest per avui nit i demà. Poden caure entre 50 i 80 cm de neu nova. Ull amb els allaus.
    Ànims i endavant.

    Màrius

    ResponElimina