Canço oficial de la travessa

La travessa a Google Maps


Ver Travessa del pirineu en un mapa más grande

dimarts, 22 de febrer del 2011

Buscant una ruta segura - 18a Etapa

Els travessaires han trucat aquest matí per informar del següent: A Góriz han caigut 35 cm. de neu nova, per la qual cosa hi ha un alt risc d'allaus (4 a partir de 2000 m). Els guardes els han desaconsellat qualsevol de les dues rutes que volien fer i, a més a més, els han dit que fins d'aquí ben bé 3 o 4 dies no es podrà passar amb seguretat.
Davant d'aquest panorama, els travessaires han decidit baixar per la Vall d'Ordesa i trobar-se allí amb els matarucs que, davant les condicions, encara no s'han mogut. A partir d'aquí, la seva intenció és tornar a San Nicolàs de Bujaruelo i tornar a pujar al Port de Bujaruelo per baixar a Gavarnie, a veure com estan les condicions per aquella banda.
Al migdia esperem més notícies!

Acabem de parlar amb els travessaires, s'han trobat els dos grup prop de les Clavijas de Soaso i han anat baixant junts fins a la sortida de la Vall d'Ordesa.
Ara mateix són al poble de Torla, dormiran al refugi on vam dormir l'equip de cap de setmana.
Demà al matí tornaran a San Nicolás i pujaran al Port de Bujaruelo per baixar per la zona de l'estació d'esquí fins a Gavarnie on faran nit demà.
Si les condicions són bones, dijous intentaran pujar cap del Refugi d'Espuguettes (prop dels Pimenés) i aquí retrobar la ruta prevista.

Contiuarem informant...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada