Canço oficial de la travessa

La travessa a Google Maps


Ver Travessa del pirineu en un mapa más grande

dimarts, 8 de març del 2011

Primer contratemps: es busca un travessaire!

Al voltant de 2/4 de 5 de la tarda hem rebut una trucada del Nasi i en Jaume. Diuen que estan bé, però han pres la decisió de girar cua just quan eren sota el coll de la Tartera. Als mapes nous surt com a coll de La Cornella (situat a 2600m aproximadament, just a sobre l'Estanyet de La Tartera dins el triangle que fa amb el Mont-Roig i el Pic de La Gallina).

El mal d'esquena d'en Jaume, afegit a les dures condicions d'aquest tram que s'ha de fer a peu, pel seu gran pendent i la neu fonda, els han fet desistir. Quan hem parlat eren ben a prop d'Alós d'Isil altre cop, és a dir, al punt de sortida.
Una segona trucada del Nasi, ens han confirmat que tenien la tornada cap a casa coberta: avui mateix els anirà a buscar el seu fill, el Romà, i passaran a recollir el cotxe d'en Jaume a La Seu que ahir se'l va endur la Mont per tornar a casa.

El Nasi està disposat a continuar la travessa en cas que li surti algun company o companya, ja que té les vacances demanades i podria tornar a pujar demà mateix o quan fos d'aquesta setmana. Si hi ha algú disposat a afegir-se com a travessaire, podeu trucar directament al Nasi Roca i concretar els detalls.
Mentre no sigui així, la travessa restarà aturada fins el proper relleu.

Jaume: t'enviem una forta abraçada i molts ànims! No oblideu que la Travessa del Pirineu de Mar a Mar la fem entre tots i, tant el Jaume com en Nasi, ja hi han deixat la seva traça ben fonda.

Amunt i crits!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada