Canço oficial de la travessa

La travessa a Google Maps


Ver Travessa del pirineu en un mapa más grande

dimarts, 8 de març del 2011

Els mestres desBiados ja hem donat el relleu

Hola! Us escriu la Mont, la primera en arribar a casa avui:
Ara si, tots els mestres (o Estos desBiados, com ens anomenàvem nosaltres mateixos) ja som a casa (o de camí cap a casa, perquè alguns tenien un llarg camí).
Avui, per variar hem fet una altra marató d'onze hores des de La Bonaigua a Alòs d'Isil. L'etapa ha estat molt maca, per zones força salvatges. Sembla estrany que Baqueira sigui tant a tocar (esprem que es mantingui verge per molt temps)...o no tant extrany, perquè se'ns ha aparegut per allí un pijo madrilenyo que tela marinera! (esperem que ens passi el vídeo que ens ha fet, ja veureu quina neu!)
Llacs, colls, un temps magnífic, neu fantàstica...posar i treure pells, posar i treure pells...(fins a 4 vegades!). I disfrutant de les últimes traces de la travessa, dels últims moments junts, bromes, rises, cants, bailoteos i de no portar pianos a l'esquena (s'han quedat a la Bonaigua).
Estem destrossats, però molt feliços, cansats i extasiats, esmaperduts i manxols. Ara si que sabem el que és el PirineuLag!
A les 8 del vespre, ja gairebé fosc, hem arribat a Alòs d'Isil i ens hem trobat amb el nou equip (els avis? O el Duo Dinàmico??). Encara faltava anar a buscar el cotxe a la Bonaigua. Mentrestant, els altres hem baixat caminant fins a Isil i un bon home ens ha acollit al seu restaurant tancat i ens ha servit unes cerveses que han sabut a glòria.
Hem fet el relleu (llibreta, senyera, Turaya i barreta súper-energètica per casos d'emergència, és la nostra aportació al relleu, proporcionada pel gran mestre Clofent).
Hem donat totes les nostres forces als nous travessaries, que estaven una mica espantats i hem enfilat camí cap a casa.

Més endavant us expliquem més coses. Ara és hora d'anar a dormir!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada