Canço oficial de la travessa

La travessa a Google Maps


Ver Travessa del pirineu en un mapa más grande

dijous, 17 de març del 2011

Novetats matinals dels travessaires

Aquest matí, pels volts de les 10, hem parlat amb en Xevi Coma, en Dani Tinyena i en Ricard Riu. El panorama i possibilitats que preveuen retoquen novament les teòriques previsions que teníem fins ara per aquest final de setmana:

Degut a l'alt risc d'allaus (4), la neu humida i la nevada que no s'atura, i que encara cau aquest matí a tota la zona del Pas de la Casa/Pimorent/Bulloses, farà que avui els tres Ederians facin només el tram: Pas de la Casa, base del pic de la Mina, fins el Pimorent (o l'estació o el coll).

Demà, quan s'acabi el dia, en Dani i en Xevi han de deixar la travessa i en Ricard Riu està disposat a continuar-la dissabte i diumenge. Llavors, per demà divendres, el que veuen més viable és abandonar la ruta de Les Bulloses i optar per anar cap el sud i arribar al poble d'Eina divendres a la tarda. Allí podrien maniobrar amb els cotxes de suport de que disposen i és on el personal de cap de setmana podria enllaçar per fer l'etapa de dissabte i diumenge, que encara cal planificar per on seria millor anar (si les condicions milloren).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada