Canço oficial de la travessa

La travessa a Google Maps


Ver Travessa del pirineu en un mapa más grande

dimecres, 16 de març del 2011

36a Etapa - Els "Ederians" tiren endavant malgrat la meteorologia adversa

Aquest matí a quarts de deu ha trucat en Xevi Coma per explicar el pla d'avui i les possibilitats dels propers dos dies. 

Avui en Xevi reposa i la parella Riki&Dani sortien de Soldeu per anar (via pistes d'esquí) cap a Grau Roig, d'allí saltar al Pas de la Casa, i continuar vorejant el pic de la Mina per arribar a l'estació d'esquí de 'Porté-Pymorent' (en patuès-gavatx), d'allà baixar cap al coll de Pimorent (clar i català), i d'aquí al poble de Porta. Al coll, hi tenen un cotxe que van deixar dilluns i això els donarà mobilitat per fer nit a la caseta de la Cerdanya dels pares d'un dels Ederians.

Demà preveuen anar a deixar un cotxe a Les Bulloses i retornar a Porta per anar a fer nit (via vall de Lanós) al refugi de Bessines. Si dijous això es compleix, divendres podrien fer arribar la travessa a Les Bulloses. Però bé, esperem que aquesta nit ens confirmin més coses.

El risc d'allaus els treu una mica la son i ens demanen que aquest vespre els hi fem arribar per SMS el risc previst per la zona de Bessines/Bulloses. Els hi farem arribar.




Aneu-vos preparant logistes de cap de setmana... els "ederians" tindran tot el nostre suport.


Hem contactat amb el travessaires i hem redefinit la ruta. Des de Porta remuntaran la vall de Llanós fins a l'estany de Llanós, un cop allà passaran la Portella de la Grava i baixaran a Les Bulloses. S'estalvien la nit al refugi de Bessines -això els faria retrocedir- i guanyen un dia sobre l'itinerari previst.


A la fi únicament s'ha pogut arribar al Pas de la Casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada