Canço oficial de la travessa

La travessa a Google Maps


Ver Travessa del pirineu en un mapa más grande

dimarts, 15 de febrer del 2011

Seguim endavant - 12a Etapa

A les 08h 45' hem parlat amb els travessaires. A la zona de refugi lliure de la Pombie hi ha un telèfon que permet rebre trucades (0033559053178)!!!. Estan bé i animats. Els hem informat de la meteo i de la previsió del risc d'allaus per avui i per demà.

A la vista de les condicions, han decidit que ara a les 09h sortiran cap al refugi d'Arremoulit. Aquesta tarda a les 18h ens tornarem a posar en contacte per actualitzar previsions de meteo i allaus.

A les 18h hem trucat al refugi d'Arremoulit i sorpresa!!! ens ha contestat la Fina!!!!. Estan bé, l'etapa ha anat força bé i el temps els ha respectat. Ara ja estan instal·lats. Les previsions de temps per demà són similars a les d'avui. En principi el matí serà ennuvolat però sense pluja ni neu, i a la tarda pot tornar a ploure o nevar. Aprofitaran doncs les hores del matí per fer etapa fins a Respumoso.

Si voleu trucar per donar-lis ànims i distreure'ls una mica, el telèfon sorpresa és el 0033 5 59 05 31 79.

4 comentaris:

  1. Doncs que a part de desitjar tota la sort del món a l'equip que avui reinicia la travessa ( no us retardeu molt que els que venim darrera no tindrem temps d'acabar), felicitar de tot cor a l'equip de blogaires pel seu treball.
    Els hi està quedant un blog molt digne, àgil i interessant que ho demostra les 2.217 visites que de moment ja porta.
    Ànims a tothom.
    Joan Clofent

    ResponElimina
  2. El blog es una eina fantàstica per seguir la travessa a distancia, però no deixeu passar l'oportunitat de participar-hi encara que nomes sigui amb una etapa de cap de setmana, es una experiència molt engrescadora.
    Pere Estapé.

    ResponElimina
  3. Aquí teniu l'enllaç de las web de Formigal a molt poca distancia del refugi de la Pombie.
    http://www.formigal.com/web/mapa_webcams.aspx

    ResponElimina