Canço oficial de la travessa

La travessa a Google Maps


Ver Travessa del pirineu en un mapa más grande

dimecres, 2 de febrer del 2011

Comença la travessa


Aquest vespre a 3/4 d'onze dos romàntics de l'esquí, en Marc Antoni i en Ramon, faran el primer pas d'un gran projecte, la Travessa Integral del Pirineu amb esquís. Un projecte que ha estat possible engegar perquè un nombrós grup de 'traçaires' ha anat aportant els seus granets de sorra per acabar fent una gran muntanya. Ara toca conquerir-la!!!!
I com a bons romàntics, aquest primer pas el faran en el mes pur estil 'alpí', sense suport extern, embarcant-se cap a les platges d'Hendaia en un autobús nocturn. 

Ànims i molta sort!!!!

Ja están en marxa!!!  En Marc Antoni i en Ramon ja són camí de la platja d'Hendaia. Demà les 9 en punt saludaran a la webcam i començaran a fer traça cap a la Mediterrània. Són el cap d'un conjunt d'una quarantena d'esquiadors que poc a poc s'aniran prenent el relleu els uns als altres deixant la seva traça per tot el Pirineu. Força!!!!


2 comentaris:

  1. No sé si han sortit per la càmera. Però això és el de menys. Espero que hagin passat una bona mala nit (les nits en autocar són especials). Estem amb ells i estarem esperant frisosament el seu comunicat del vespre. Bona sort! Està bé això del blog. Cesc

    ResponElimina
  2. Semblava un somni dificilment realitzable, però ja ha començat.

    Força i endavant, i molt d'ànim a tots els tressaires.

    ResponElimina