Canço oficial de la travessa

La travessa a Google Maps


Ver Travessa del pirineu en un mapa más grande

dimarts, 8 de febrer del 2011

Això es posa dur - 6ª etapa

Els nostres expedicionaris han trucat ara fa una estona i han comentat com havia anat el dia, es probable que no tinguin cobertura allà on dormen, tanquen el mòbil per no gastar bateries.

Aquest matí han sortit del Port de Larrau amb intenció d'arribar a Belagua, on els espera el Pep Padullés per incorporar-se al grup. No han pogut arribar-hi, la neu dura els ha fet penjar els esquís a la motxilla i pujar un coll amb piolet i grampons i això els ha entretingut massa.
A les 5, quan han trucat, estaven arrribant a una barraca on es queden a dormir. No es volen arriscar a arribar de nit a Belagua, el terreny es molt abrupte i no es volen perdre. El lloc on es queden a dormir es diu Lartxintxa i compten arribar demà a les 9 als Llanos de Belagua pel coll de Lapatia. Allà els espera el Pep, que ja s'amoïnava perquè no arribaven. Demà per anar més descansats es plantegen que el Marc Antoni els faci de suport amb el cotxe fins a la Pierre de S Martin i ells puguin fer l'etapa lleugers.
Diu el Joan que es molt dur, que la motxilla pesa molt i es cansa moltíssim però que s'ho està passant molt i molt bé, que és fantàstic. Que no ens perdem l'experiència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada